Zidan prozvao Barsu

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan prozvao Barsu

Zizu bocnuo velikog rivala.

"Los Blankosi" imaju razočaravajuću sezonu iza sebe, osvojili su trofej samo na Svetskom klupskom prvenstvu, što je slaba uteha.

Sezonu su praktično završili kada su u osmini finala Lige šampiona ispali od Ajaksa, Perez je ubrzo vratio Zidana i krenuo u rekonstrukciju igračkog kadra za narednu sezonu.

Mečevi Reala u Primeri Zidanu sada uglavnom služe da vidi na koga može da računa naredne sezone, isto će biti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv motivisanog Hetafea.

Zizu je govorio na konferencije za mediju uoči ovog susreta, a dotakao se i velikog rivala Barselone, što je privuklo veliku pažnju medija.

Barsa je dominantna u Španiji prethodnih godina, pa je Zidan hteo da odbrani čast svog kluba.

"Osvojili smo Primeru 33 puta. Koliko puta ju je osvojila Barselona?", istakao je Zidan.

I u pravu je, Real ima osam titula više od velikog rivala, ali je Barsa u Mesijevoj eri osvojila devet od poslednjih 14 titula.

Real je sa druge strane osvojio svega šest titula od početka veka.

"Istina je da im ide dobro poslednjih godina i to moramo da priznamo, ali kroz istoriju smo mi osvojili više titula. Primera je jako važna, ona će biti naš cilj naredne sezone. Za mene je najvažnije osvojiti titulu", dodao je Zidan.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još muka za Junajted, Real im kvari posao?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019, 14:55

"Los Blankosi" se uključili u trku za veliku želju "Đavola"...Real Madrid želi što brže da zaboravi tekuću sezonu, osvojili su trofej samo na Svetskom klupskom prvenstvu, sa tekućom takmičarskom godinom završili su kada su ispali u osmini finala Lige šampiona od Ajaksa...Vraćen je Zidan na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.