Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJAN SERIJE A: Kolarov bi da se vrati u Italiju

Svega 11 puta ove sezone Aleksandar Kolarov je igrao za svoj Mančester Siti što se odrazilo i na njegove nastupe u dresu reprezentacije. Sve to navelo je iskusnog levog beka da razmisli o povratku u Italiju.

– Želim da se vratim u Italiju. Vidim da Mihajloviću ide odlično kao i mom bivšem klubu Laciju. Nadam se da će osvojiti treće ili čak drugo mesto, kazao je Kolarov za Skaj Italiju.
Podsećamo da je srpski internacionalac iz OFK Beograda otišao u rismki Lacio nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << čega ga je put odveo u Mančester odnosn Siti koji ga je doveo na Itihad posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine.
hotsport.rs
The post ŽELJAN SERIJE A: Kolarov bi da se vrati u Italiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kolarov: Dokazao sam da mogu da mi veruju

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2015

"Jednog dana voleo bih da se vratim u Italiju, iako će to biti teško. Drago mi je što Siniša Mihajlović ima uspeha sa Sampdorijom, kao i što moj bivši klub Lacio igra dobro", poručio je Kolarov..Aleksandar Kolarov poslednjih godina važi za jednog od najboljih levih bekova u Premijer ligi, sa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.