ZASLUŽENO: Selektor Muslin će dobiti BONUS ako se Orlovi plasiraju na Mondijal (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASLUŽENO: Selektor Muslin će dobiti BONUS ako se Orlovi plasiraju na Mondijal (FOTO)

Poslednja dva kola kvalifikacija igraće se u oktobru.

Reprezentacija Srbije je pobedom u Irskoj stigla na korak od direktnog plasmana na Mondijali koji će se narednog leta održati u Rusiji. Selektor Srbije Slavoljub Muslin zaradiće dodatnih 300.000 evra ukoliko se Orlovi plasiraju na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Kad su Muslin i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza potpisivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor, po kojem iskusni trener dobija 20.000 evra mesečno (480.000 za dve godine), dodata je i klauzula da će nekadašnjem treneru Crvene zvezde biti isplaćena specijalna premija u slučaju da odvede nacionalni tim u Rusiju, što će se gotovo izvesno i desiti, jer samo čudo može da spreči Orlove da ne ostanu na prvom mestu D grupe.

Nije poznato koliko će iznositi premije fudbalera i na koji način će biti podeljene. Prethodni put, na SP 2010, naši igrači su dobili 40 odsto novca od nagrade FIFA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.