ZA NJEGA NEMA OLIMPIJSKIH IGARA: Crnogorski vaterpolista pao na doping testu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 22:55

ZA NJEGA NEMA OLIMPIJSKIH IGARA: Crnogorski vaterpolista pao na doping testu

Uzroak mu je uzet još pre Svetskog prvenstva u Dohi.

Vaterpolo reprezentativac Crne Gore, Aleksa Ukropina, bio je pozitivan na doping testiranju. Ukropina je testiran neposredno pred odlazak u Trebinje na početak priprema za Svetsko prvenstvo u Dohi.

On nije bio u timu Crne Gore posle četvrtfinala protiv Španaca, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poznat i razlog jer je upravo posle tog meča xcrnogoskom savezu javljena vest da je bio pozitivan na testiranju.

Ukropina je koristio lek za inhaliranje koji je zabranjen i moraće do kraja meseca da bjasni kako je d otoga došlo. Kako saznaju ''Vjesti'', crnogorski vaterpolista nije tražio B uzorak. Priznao je krivicu, a minimalna kazna koju može da dobije je šest meseci, što znači da neće igrati na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.