ZA NJEGA JE MUNDIJAL ZAVRŠEN: Francuska ostala bez još jednog igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 11:02

ZA NJEGA JE MUNDIJAL ZAVRŠEN: Francuska ostala bez još jednog igrača!

Povrede ih ”kasape”...

Reprezentacija Francuske muku muči sa povredama uoči Mundijala u Kataru. Nako Karima Benzeme i Kamavinge i francuski fudbaler Luka Ernandes moraće da propusti ostatak prvenstva.

Ernandes je naime pokidao prednje ukrštene ligamente desnog kolena i propustiće ostatak Svetskog prvenstva u Kataru

On je u utorak u Dohi obavio magnetnu rezonancu koja je "nažalost potvrdila prethodnu dijagnozu – rupturu prednjeg ukršenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ligamenta desnog kolena", naveo je Savez u saopštenju.

Ovaj 26-godišnji fudbaler Bajerna iz Minhena povredio se na jučerašnjoj utakmici Francuske protiv Australije.

On je pao tokom akcije kod vodećeg gola Australije, nakon čega je odmah napustio teren, a zamenio ga je mladji brat Teo.

Ernandes, kojeg sada čeka višemesečna pauza, ne može biti zamenjen, tako da će selektor Francuske Didije Dešan do kraja Mundijala u Kataru na raspolaganju imati 24 fudbalera.

Aktuelni svetski šampioni naredni meč u Kataru igraju u subotu protiv Danske.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.