Vujošević ne želi platu jer nije deo ekipe

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević ne želi platu jer nije deo ekipe

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević zbog zdravstvenih problema neće predvoditi nacionalni tim u septembru u kvalifikacionim duelima za plasman na Svetsko prvenstvo provit Finske i Češke.

Iskusni stručnjak je ranije istakao da je njegova budućnost u rukama čelnika KS BiH, a direktor reprezentacije Siniša Kovačević je u razgovoru za "SportSport.ba" otkrio da je Vujošević odlučio da ne uzme novac koji po ugovoru treba da dobije za >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << septembar.

Vujošević je nedavno bio na pregledima u Istanbulu, a pre transplatacije bubrega u Beogradu će mu biti ugrađen stent.

"Sada je već jasno da Duško Vujošević neće voditi našu reprezentaciju na narednim mečevima kvalifikacija protiv Finske i Češke zbog zdravstvenih problema. On mi je rekao da ne želi novac, odnosno ratu iz ugovora za septembar jer neće biti na klupi našeg tima," rekao je Kovačević.

"To nije raskidanje ugovora, već jednostavno ne želi da uzima novac kad nije deo ekipe. Mensur Bajramović i ja ćemo ga posetiti u Beogradu gde ćemo dalje razgovarati. Ne verujem da će doći na okupljanje, ali imamo neki plan da bude u Sarajevu tri ili četiri dana u toku priprema."
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.