Vučić zlatnim odbojkašicama: Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zlatnim odbojkašicama: Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, članove stručnog štaba i čelnike Odbojkaškog saveza.

Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam donele, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić članicama ženske odbojkaške reprezentacije, a one su uzvratile zahvalnošću za bezrezervnu podršku koju im je pružio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i koju su, kako je na prijemu kod predsednika rekla kapiten Maja Ognjenović, osetile u svakom trenutku tokom takmičenja.

FOTO: Fonet

FOTO: Fonet

Prijemu je prisustvovao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je rekao da u RS reprezentacijzu Srbije smatraju svojom, pogotovo što u njoj igraju i devojke iz RS.

Vučić je odbojkašicama zahvalio na tome što su pokazale kako se upornošću i radom ide do cilja.

Pobede u Japanu obradovale su sve građane Srbije i celokupan naš narod. Zlato je uvek za hrabre, vredne, one koji su spremni za žrtvu, uporni i nikad ne odustaju, istakao je on.

Vučić je rekao da će obaveze države oko isplate premija za osvojenu zlatnu medalju biti ispunjene "brzo i efikasno", kao i da će se više ulagati u infrastrukturne objekte za odbojku i druge sportove.

FOTO: Fonet

Nadamo se zlatu i sa Olimpijskih igara. A ako i ne bude zlato, mi ćemo vam uvek biti zahvalni, naglasio je Vučić.

Kapiten reprezentacije Maja Ognjanović rekla je da su odbojkašice srećne što osvajaju medalje za svoju državu i narod i da će činiti sve da tako bude i ubuduće.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić zahvalio je Vučiću što će za 48 ili 72 časa premije države za osvojeno zlato biti isplaćene, jer su svi igrači i treneri profesionalci i to im puno znači kao dodatni impuls, jer je "novac sekundarna motivacija".

Vučiću i Dodiku odbojkašice su pklonile lopte sa potpisima, a predsednik Srbije je dodatnio dobio i "specijalni poklon iznenađenja" - zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vučić i Dodik sa odbojkašicama Srbije

Izvor: Danas, 22.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, članove stručnog štaba i čelnike Odbojkaškog saveza. Članak Vučić i Dodik sa odbojkašicama Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.