Vučić na otvaranju Svetskog prvenstva u atletici: Niz susreta FOTO

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 18:29

Vučić na otvaranju Svetskog prvenstva u atletici: Niz susreta FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Mađarskoj, gde prisustvuje ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić susreo se predsednicom Mađarske Katalin Novak.

"Kao i uvek, srdačan i prijateljski susret sa predsednicom Mađarske Katalin Novak, ovoga puta na veličanstvenoj ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u atletici. Upravo ovo mesto i jeste najbolje za početak razgovora o velikim budućim projektima na kojima možemo zajedno da radimo, pogotovo imajući u vidu ambiciozne i smele planove Srbije u predstojećem periodu. Živelo prijateljstvo i partnerstvo Srbije i Mađarske", napisao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se i sa knezom Albertom II od Monaka na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici.

"Kratak susret sa iskrenim prijateljem Srbije knezom Albertom II od Monaka na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici. Ponovili smo privrženost snaženju odnosa između naše dve zemlje, koji su zasnovani na velikom međusobnom poštovanju. Iskoristio sam priliku da ponovim poziv knezu Albertu da ponovo poseti Srbij", napisao je Vučić na svom Instagram profilu uz fotografiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KRATAK SUSRET SA ISKRENIM PRIJATELJEM" Vučić na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici, sreo se sa knezom Albertom II od Monaka

Izvor: Blic, 19.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sreo se danas sa knezom Albertom II od Monaka na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.