Izvor: B92, 08.Sep.2023, 12:41

Vučić: Svaka čast, momci! FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je košarkašima Srbije na plasmanu u finale Svetskog prvenstva u Manili.

"Želeo bih da čestitam našim košarkašima na veličanstvenom uspehu, na rezultatu koji je obradavao sve naše građane i mnoge ljude u regionu. To je rezultat velikog rada i truda", rekao je predsednik Srbije na početku velikog obraćanja iz zgrade Predsedništva.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poželeo i Boriši Simaniću, kome je u Manili odstranjen bubreg, brz oporavak i istakao da je država uradila sve što je mogla, počev od organizovanja slanja specijalnog aviona. "Uvek ćemo učiniti sve što možemo", poručio je Vučić.

Istakao je da su košarkaši zaslužili podršku nacije, da su postigli ogroman uspeh i pokazali "da jesmo zemlja košarke".

"Nadam se da će nam se se i ogromno ulaganje u fudbal isplatiti i doneti rezultate, a šta su sve govorili o selektoru Pešiću i državi - svaka čas Pešiću i našim momcima, na fantastičan način su predstavili našu zemlju", istakao je Vučić.

Čestitao je i zahvalio i Novaku Đokoviću, kao i Nikolu Jokiću na postignutim rezultatima i što predstavljaju Srbju.

Verujem da će nastaviti i ubuduće i hvala i našim dobojkašicama, rekao je Vučić i dodao da je njegovo obraćanje iz Predsedništva Srbije počelo lepim vestima, kojih će biti još.

On je, odmah nakon što je Srbija pobedila Kanadu na svetskom prvenstvu u košraci, na svom profilu na Instagramu "Buducnostsrbijeav" napisao:

"Svaka čast, momci! Čestitam vam na izvanrednom uspehu i plasmanu u finale Svetskog prvenstva u košarci! Ponosno predstavljate svoju zemlju na svetskoj košarkaškoj sceni i donosite radost svim građanima Srbije. Neka finale bude prilika da još jednom pokažete svoje veštine i borbeni duh. Svi smo uz vas i verujemo u vas! Srećno u finalu i osvojite zlato za Srbiju! Boriša, brzo nam se oporavi", naveo je Vučić na svom profilu na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Svaka čast, momci! Srećno u finalu i osvojite zlato za Srbiju!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Sep.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim košarkašima plasman u finale Svetskog prvenstva, na kojem su danas u prvom polufinalu u Manili savladali Kanadu 95:86.   View this post on Instagram   A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) “Svaka čast,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.