Visok poraz Srbije od Francuske na SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visok poraz Srbije od Francuske na SP

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Francuske 32:21 (15:12) u drugom kolu A grupe Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj.

Ekipa Nenada Peruničića, koja će do kraja turnira biti bez povređenog Nemanje Zelenovića (pozvan junior Milan Milić), posle remija sa Rusijom upisala je ubedljiv poraz od aktuelnog šampiona sveta u Berlinu slabom igrom u drugom delu.

Srpski rukometaši su velikom favoritu odlično parirali 22 minuta, u tom periodu imali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dva gola prednosti, ali je znatno iskusniji i kvalitetniji tim napravio razliku već na poluvremenu i potom je postepeno povećavao.

Srbija naredni meč igra u ponedeljak protiv Brazila od 15.30.

U ostalim mečevima u istoj A grupi Nemačka je savladala Brazil 34:21, a Rusija selekciju Ujedinjene Koreje 34:27.

Tabela: Nemačka 4 boda, Francuska 4, Rusija 3, Srbija 1, Brazil 0, Ujedinjena Koreja 0.

U 1. kolu podmlađeni tim selektora Nenada Peruničića igrao je nerešeno s Rusijom 30:30 (16:16).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusija je odolela, Srbija sada izaziva svetskog šampiona

Izvor: B92, 12.Jan.2019

Rukometna reprezentacija Srbije u drugom kolu Svetskog prvenstva u Berlinu igra protiv branioca svetske titule Francuske od 20.30.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.