Viki Miljković na snimanju spota za Svetsko prvenstvo u rvanju

Izvor: Poznati.info, 05.Sep.2011, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki Miljković na snimanju spota za Svetsko prvenstvo u rvanju

Pevačica Violeta Viki Miljković jedna je od plejade poznatih i uglednih ljudi iz sveta sporta, novinarstva, muzike i umetnosti koji su prošle nedelje snimili reklamni spot za Rvački savez Srbije.
Popularna umetnica prošle nedelje je zajedno sa mladim i perspektivnim rvačem Edinom Karajićem na Kalemegdanu snimala klip gde po scenariju ona glumi mladu majku s bebom u kolicima, koja šeta po Kališu. Odjednom, kolica joj izmaknu iz ruku i počinju da nizbrdo dobijaju ubrzanje, ali hrabri >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i vešti rvač uskače u pomoć i na ogromnu majčinu sreću, spašava detence i vraća ga preplašenoj mami.
'Dosad sam snimala muzičke spotove za svoje pesme ali snimanje reklame veoma je, moram priznati, zabavno. U Rvačkom savezu imam prijatelje i sa zadovoljstvom sam im izašla u susret. Svidela mi se zamisao, ideja, realizacija, mlada, talentovana, brza i ekspeditivna ekipa. Odradili smo sve za dva, tri sata. Baš sam bila inspirisana da dam sve od sebe i naročito mi laska društvo poznatih koje ne mogu da vam otkrijem a među kojima sam se našla u ovoj reklami', kaže Violeta.
Inače, Svetsko prvenstvo u rvanju koje će na domaćim televizijama biti najavljeno upravo ovim spotom u kojem učestvuje Miljkovićeva, biće održano u srpskoj prestonici i to u Sportskom centru Banjica 29. septembra kada će, podržani brojnim srpskim celebrityjima kao publikom, najtrofejniji srpski sportisti učestvovati na ovom prestižnoj sportskoj manifestaciji.
Slične, interesantne teme: Viki Miljković i Halid Bešlić u Sarajevu Viki Miljković jača od Seke Aleksić i Ane Nikolić zajedno! 100.000 razloga da ti to znaš

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.