Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2023, 15:31

Veliki uspeh mladih Novosađana u Dubaiju na takmičenju iz mentalne aritmetike (AUDIO)

Desetogodišnji Novosađani Adrian Ferenc Nađ, Boris Ljubotina i Danilo Kaličanin na Svetskom prvenstvu u mentalnoj aritmetici u Dubaiju osvojili su šampionsku titulu i zlatnu i srebrnu medalju. Na takmičenju u sklopu "BrainOBrain" organizacije na kome je učestvovalo oko 2.000 dece, iz 42 zemlje rešavajući 40 zadataka za samo tri minuta što je, kako kažu, praktično nemoguće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veliki uspeh mladih Novosađana u Dubaiju na takmičenju iz mentalne aritmetike

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Dec.2023

NOVI SAD – Desetogodišnji Novosađani Adrian Ferenc Nađ, Boris Ljubotina i Danilo Kaličanin na Svetskom prvenstvu u mentalnoj aritmetici u Dubaiju osvojili su šampionsku titulu i zlatnu i srebrnu medalju, prenosi RTV. Na takmičenju u sklopu “BrainOBrain” organizacije na kome je učestvovalo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.