Velike reči Batlera o Joviću: Pogledajte ga!

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 15:47

Velike reči Batlera o Joviću: Pogledajte ga!

Posle svetskog prvenstva u košarci svima je postalo jasno, i Džimiju Batleru, kakav je igrač Nikola Jović od kojeg lider Majamija očekuje mnogo

Batler je biranim rečima pričao o srpskom reprezentativcu tokom razgovora sa medijima u trening centru Hita.

Jović je dobar deo prethodne sezone igrao za razvojni tim Hita, ali je, kako ej vreme odmicalo, kod Spolstre dobijao kao nagradu sedenje na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klupi ekipe i potom, malo po malo, i minutažu u najjačoj konkurenciji.

Batler kaže, i vidi to dok radi sa Jovićem, da je "nasmejani momak" spreman da već u nastupajućoj sezoni doprinese igri vicešampiona najjače lige.

"Dobio je na samopouzdanju ovog leta, sviđa mi se to. Postao je svesniji koliko je dobar košarkaš i kako pripada ovoj ligi. Takođe, i svetskoj pozornici. I nasmejan je. Znate, Dži liga nije loša stvar, ali mislim da on zna da će biti deo ove ekipe, igraće značajnu ulogu. Klinac šeta okolo kao da je 6-7 godina u ligi", kaže o Joviću Batler pa iznenadio novinare:

"Pogledajte ga, pogledajte ga!", pogledom je tražio Srbina koji je nedaleko odatle pokazivao koliko ume sa loptom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.