Vaterpolisti Srbije spremni za Crnu Goru

Izvor: Studio B, 29.Jul.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije spremni za Crnu Goru

Selektor vateprolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da će nijanse odlučivati u utorak u duelu sa Crnom Gorom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Barseloni, i ocenio je da su ekipe "iste".

"Ne treba da me pitate šta očekujem. Svaki trener veruje u ekipu, posebno ovakvu kakva je naša. Ali, to će vam reći i (selektor Crne Gore Ranko) Perović. Ista škola, isti karakteri, isti kvaliteti. Odlučivaće nijanse", rekao je Savić. 

Selektor je pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << šutere, kontranapade i rešenja sa drugim centrom. Ekipe su igrale mnogo puta jedne protiv drugih, a trenirale su često zajedno. "Sutra sve to pada u vodu. Ogroman je ulog, znamo šta pobeda donosi. Atmosfera je kod nas vrhunska. Daćemo sve od sebe, ali treba biti svestan da imamo odličnog protivnika", rekao je Savić. 

U dosadašnjih 17 susreta ove dve ekipe, Srbija je zabeležila 10 pobeda, Crna Gora šest, a meč na Olimpijskim igrama završen je nerešeno. Srbija je, međutim, do sada osvajala više trofeja, a to je glavni razlog što je kapiten Vanja Udovičić ulogu favorita prepustio Crnogorcima. 

"Nemojte da mislite da motiv nije isti, ali ono što nas razlikuje jesu medalje. Oni su sjajna ekipa i sigurno je da su mogli da imaju i više odličja do sada", rekao je Udovičić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.