Vaterpolisti Srbije odradili prvi trening u Budimpešti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije odradili prvi trening u Budimpešti (FOTO)

Svetsko prvenstvo počinje u ponedeljak.

Srpski vaterpolisti su osetili posle podnu vodu na preuređenom bazenu Alfred Hajoš, u Budimpešti, gde će se igrati Svetsko prvenstvo. Umesto šest prelepi objekat sada prima oko 8.000 gledalaca.

PARAATLETSKO SP: Miloš Zarić prvak sveta! (FOTO)

PRAVI PRIJATELJ: Bivši ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Japana u Srbiji navijao za naše devojke protiv svojih! (FOTO)

Trening od sat vremena je brzo prošao. Prvo je Vladimir Pavlović odredio pllivačke deonice, bilo je tehnike, šutiranja na gol Mitrovića i Pijetlovića i na kraju igre.

- U nedelju je trebalo da treniramo u devet ujutru. Odlučio sam da taj rad preskočimo ali ćemo posle podne imati jak trening. Takođe ćemo i na dan susreta sa Južnom Afrikom odraditi jak trening i u teretani i bazenu – kaže selektor Dejan Savić.

Na bazenu dosta poznatih lica, stigli su Australijanci koji su bili gosti Srbije u junu. Sa njima je Predrag Mihajlović nekada saigrač Savića, Petrovića i Vasovića, a pojavio se i Slobodan Soro golman Brazila.

Prvi protivnik Delfina biće Južna Afrika.

Srpski kajakaši SREBRNI na EP, čestitao državni vrh (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako se osvaja zlato? DVA treninga na dan utakmice

Izvor: Mondo, 15.Jul.2017

Ne štima još sve na bazenu u Budimpešti, tako da je Savić otkazao trening zakazan za nedelju ujutru, ali....Vaterpolo reprezentacija Srbije imala je ovog petka prvi trening u plivalištu "Alfred Hajoš" u Budimpešti, gde će se igrati utakmice na predstojećem Svetskom prvenstvu...Trening olimpijskih,...

Nastavak na Mondo...

Vaterpolisti 'osetili' vodu u Budimpešti

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2017

Srpski vaterpolisti stigli su u Budimpeštu, gde u ponedeljak počinje Svetsko prvenstvo, a u subotu posle podne su se prvi put našli na preuređenom bazenu „Alfred Hajoš“. Umesto 6.000 prelepi objekat sada prima oko 8.000 gledalaca...Trening od sat vremena je brzo prošao. Prvo je Vladimir Pavlović...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.