Vasić i Đerić osvojili bronzu na SP za mlađe seniore

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasić i Đerić osvojili bronzu na SP za mlađe seniore

Srpski dvojac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić i Radoje Đerić osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u autrijskom Otenšajmu.
Vasić i Đerić prošli su kroz cilj kao trećeplasirani sa vremenom 6:37,04, iza Južnoafrikanaca Hunta i Brita (6:34,75) i Australijanaca Mura i Hila (6:36,08).
– Iako smo očekivali možda i bolji plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ne možemo da budemo nezadovoljni. Osvojiti svetsku medalju je veliki uspeh, tim pre što nam je ovo prvo odličje sa nekog planetarnog šampionata. U želji da što bolje otvorimo trku napravili smo mali propust u prvih 500 metara, kasnije smo se stabilizovali, uhvatili dobar ritam, ali su Južnoafrikanci već pet sekundi, što je bilo previše. Uprkos tome nismo se predavali, jako smo finiširali i da smo imali još desetak metara sigurno bismo stigli Australijance. Srecni smo zbog bronze, iako smo pokazali da vredimo i za neko sjajnije odličje – izjavio je Đerić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESLANJE: Vasiću i Đeriću svetska bronza

Izvor: Mondo, 28.Jul.2013

Srpski dvojac bez kormilara osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u autrijskom..

Nastavak na Mondo...

Vasić i Đerić osvojili bronzu na SP za mlađe seniore

Izvor: RTS, 28.Jul.2013

Dvojac bez kormilara, Miloš Vasić i Radoje Đerić osvojili bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore. Srećni smo zbog bronze, iako smo pokazali da vredimo i za neko sjajnije odličje, izjavio je Đerić. ..Srpski dvojac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić i Radoje Đerić osvojio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.