Van Gal: Ponosan sam na moj tim

Izvor: Press, 13.Jul.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Ponosan sam na moj tim

Holandija je u meču za bronzanu medalju pobedila Brazil sa 3:0, a golove su postigli Van Persi, Blind i Vijnaldum.
"Moj san je bio da osvojimo Mundijal, ali ponosan sam na igrače. Imali smo kratak odmor posle razočaravajućeg poraza u polufinalu, ali smo uspeli da se izdignemo i osvojimo treće mesto. Bili smo efikasni na šampionatu, postigli smo 15 golova na sedam utakmica i srećan napuštam klupu Holandije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao je Van Gal novinarima u Brazilu.

Fudbaler Holandije Arjen Roben istakao je da je njegov tim zaslužio da se nađe u finalu SP, ali da je treće mesto veliki uspeh.
"Odličan završetak na prvenstvu, ali još uvek osećam razočaranje posle poraza od Argentine. Dali smo sve od sebe i možemo da budemo zadovoljni. Zaslužili smo da budemo u finalu, ali i treće mesto je dobar rezultat", kazao je Roben.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Fred se oprostio od reprezentacije Brazila

Izvor: Press, 13.Jul.2014

"Vreme je, opraštam se od brazilske reprezentacije. Istina je da poslednje dve utakmice na Mundijalu nismo odigrali dobro. Međutim, nisam ja jedini krivac za neuspeh," rekao je Fred brazilskim novinarima.. Iskusni 30. godišnji fudbaler, trenutno član Fluminensea, bio je žesto kritikovan zbog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.