VIDEO: Kako je sudija ispalio Nejmara...

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kako je sudija ispalio Nejmara...

Neobična scena po završetku meča Brazil - Peru

Zanimljiva scena viđena je nakon završetka utakmice Brazil - Peru u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Domaćin je slavio sa ubedljivih 3:0, a Nejmar je bez obzira što nije postigao gol očigledno bio dobro raspoložen, čim je svoj dres ponudio glavnom arbitru.

Koliko god želeo, a to se moglo videti na njegovom licu, Hoze Butiraga nije želeo da reskira da mu prišiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << etiketu "pristrasan", pa je morao da odbije poklon.

Svaka čast, prijatelju, za profesionalizam, ali drugu šansu verovatno nećeš imati...



Pratite MOZZART i na Vajberu!
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) UZEO BIH, ALI NE SMEM... Evo kako je sudija reagovao kada mu je Nejmar ponudio dres

Izvor: Kurir, 18.Nov.2015

Brazilski fudbaler Nejmar postao je hit na društvenim mrežama pošto je po završetku utakmice protiv Perua želeo da pokloni dres glavnom sudiji...Brazil je na svom terenu savladao Peru 3:0 u meču kvalifikacija za SP 2018. golovima Daglasa Košte, Renata Auguste i Filipea Luisa...Po završetku utakmice...

Nastavak na Kurir...

Sudija odbio Nejmarov dres

Izvor: B92, 18.Nov.2015

Kolumbijski sudija Ernando Buitrago odbio je da primi dres od Nejmara, nakon meča Brazil " Peru. Buitrago je u svojoj domovini poznat pod nadimkom "Mister Bin", a FIFA sudija je od 2006. godine. Pravdu je delio u kvalifikacijama za poslednja dva Mundijala, ali nije bio na završnim turnirima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.