Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI ILI NE: Pike pohvalio fudbalera Reala (VIDEO)

Španac Alvaro Arbeloa oprostio se od navijača na „Santjago Bernabeu“. To je bio povod da Žerard Pike, verovali ili ne, uputi lepe reči svom sunarodniku.

– Želim mu sve najbolje gde god da ode. Ako su se navijači ovako oprostili od njega, to je zato što je zaslužio. Prepirali smo se bez razloga, nije trebalo to da činimo. Imao je sjajnu karijeru, sa sjajnim titulama, posebno sa Svetskog prvenstva. Gde god da nastavi da igra želim mu sve najbolje – izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Pike.
Arbeloi u junu ističe ugovor sa „Kraljevskim klubom“ a još se ne zna gde će nastaviti karijeru. Španac je na sjajan način ispraćen od strane navijača i saigrača.
Ipak, da li je Arbelo veća legenda Reala nego Kasiljas? Podsetimo se da je sjajni golman „na mala vrata“ napustio klub u kome je ponikao.

(Izvor: youtube / LaLiga)

(Izvor: youtube / Real Madrid C.F.)
Pripremio: Vukašin Grozdanić
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.