VELIKE ROKADE ZA PLASMAN NA MONDIJAL: Muslin će napraviti ove promene za MEČ DECENIJE (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKE ROKADE ZA PLASMAN NA MONDIJAL: Muslin će napraviti ove promene za MEČ DECENIJE (SASTAVI)

Srbija pobedom protiv Gruzije overava plasman na Svetsko prvenstvo.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije  Slavoljub Mulsin promeniće startnu postavu za "utakmicu decenije", ali će "Orlovi" pred rasprodatim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zaigrati protiv Gruzije u standardnoj formaciji 3-4-3.

MURINJO SE ISPALIO ZA SVE PARE: Došao da GLEDA reprezentativca Srbije koji nije ni bio u Beču (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
OVO NAM NISU OPROSTILI: Austrijanci BESNI na navijače Srbije, zbog OVOG razloga! (FOTO)

#SRBGEO #navašimkrilima #orlovi #fssrbije 🇷🇸🦅🙌🏻💪🏻🔥 pic.twitter.com/ehTgVdpqBZ

— FSSrbije (@FSSrbije) October 9, 2017

Muslin će nezvanično se saznaje napraviti bar tri izmene u odnosu na utakmicu u Beču koju su naši najbolji fudbaleri izgubili od Austruije sa 3:2.

PUNO POVERENJE UEFA I FIFA: Milorad Mažić je najbolji sudija na svetu (FOTO)

Dan istine, dan odluke, dan pobede! Srbija bije odlučujuću bitku za plasman na SP. Stadion „Rajko Mitić“ 20.45 #navašimkrilima #svizasrbiju pic.twitter.com/LWTSuqdm7C

— FSSrbije (@FSSrbije) October 8, 2017

Utakmicu poslednjeg, 10. kola Grupe D, Srbija - Gruzija, neće početi Stefan Mitrović, Matija Nastasić i Mijat Gaćinović, ali to ne znači i da će roviti Filip Kostić biti na terenu našeg najvećeg stadiona u 20.45, kada poljski arbitar Pavel Gil bude označio početak duela.

"U vatru" bi od starta trebalo da budu ubačeni Nikola Maksimović, Duško Tošić i Adem Ljajić, što znači da će Muslin zameniti dve trećine poslednje linije odbrane u odnosu na susret u kojem nas je oslabljena Austrija itekako nadigrala i tri puta pronašla put do mreže iza Vladimira Stojkovića.

Protiv Gruzije Srbija bi trebalo da počen u sledećem sastavu:  Stojković - Ivanović, Maksimović, Tošić - Rukavina, Matić, Milivojević, Kolarov - Tadić, Ljajić, Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.