VELIKA ŠTETA: Hrabra Srbija pala u produžetku, Portugalija je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 21:10

VELIKA ŠTETA: Hrabra Srbija pala u produžetku, Portugalija je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Izabranici selektora Dejana Malesa poklekli posle dodatnih 10 minuta.

Reprezentacija Srbije u futsalu poražena je od Portugalije posle produžetaka rezultatom 4:3, u osmini finala Svetskog prvenstva u Litaniji. Regularni deo meča završen je sa 2:2 (2:0).

Portugalci su vodili 2:0 golovima Rikardinja i Koelja u prvom poluvremenu. Posebno je atraktivan bio prvi gol legendarnog Rikardinja. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on je posle dodavanja Koelja petom zatresao mrežu Aksentijevića.

U nastavku meča Orlovi su zaigrali veoma ofanzivno što je donelo izjednačenje. Jovan Lazarević je posle asistencije Tomića u trećem minutu nastavka uspeo da prepolovi prednost gostiju, a potom pet minuta kasnije isti igrač matira Bebea za 2:2.

Napadala su oba tima, ali golova nije bilo, pa su se igrali produžeci - dvaput po pet minuta u kojima su Portugalci dominirali i golovima Varele stigli do nedostižnih 4:2.

Konačan rezultat postavio je Rakić 40 sekundi pre kraja susreta.

Protivnik Portugaliji u četvtfinalu biće Španija, koja je rezultatom 5:2 (4:0) bez većih problema bila bolja od Češke.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Futsaleri Srbije skupo prodali kožu, Portugalci prošli tek posle produžetaka!

Izvor: RTS, 24.Sep.2021

Futsal reprezentacija Srbije završila je učešće u osmini finala Svetskog prvenstva u Litvaniji, porazom od selekcije Portugalije rezultatom 4:3 posle produžetaka. Srbija je uspela da ugrozi favorizovanog rivala i dobro ga zabrine, skupo je prodala kožu, ali je falilo malo snage i sreće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.