Uživo: Novi veliki duel Srba i Francuza, sada u odbojci - vodimo!

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novi veliki duel Srba i Francuza, sada u odbojci - vodimo!

Odbojkaška reprezentacija Srbije igra na Svetskom prvenstvu u Poljskoj jedan od odlučujućih mečeva za nastavak svoje nade da može da nastupi i u borbi za medalje, a zbivanja sa meča protiv Francuske možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Posle 6:6 na startu, krenula je velika serija naših odbojkaša koje ni tri predaha, od kojih dva u vidu tehničkih tajmauta, dugo nisu uspevali da zaustave. Od 11:8 stigli su "orlovi", najviše dobrim blokovima na Tilijem, ali i strepnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada bi Ruzije bio na mreži, do 16:12, no onda su "trikolori" počeli da se bude.

I to najviše - kad "ne treba". Dve prve set-lopte, i to uzastopne, posle 24:22, naši odbojkaši nisu osvojili, pa je selektor Kolaković morao da zatraži tajmaut. Nikola Jovović je potom proigrao Aleksandra Atanasijevića za novo vođstvo, a blokiranje Kevina Tilijea donelo je "orlovima" konačnih 27:25 i prvi set.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Novi veliki duel Srba i Francuza, sada u odbojci, nerešno posle dva seta!

Izvor: Blic, 13.Sep.2014

Odbojkaška reprezentacija Srbije igra na Svetskom prvenstvu u Poljskoj jedan od odlučujućih mečeva za nastavak svoje nade da može da nastupi i u borbi za medalje, a zbivanja sa meča protiv Francuske možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Posle 6:6 na startu, krenula je velika serija naših odbojkaša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.