Uprava Bajerna ljuta na Leva

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Bajerna ljuta na Leva

Lev je juče saopštio Tomasu Mileru, Džeromu Boatengu i Matsu Humelsu da na njih više ne računa. On je takvu odluku doneo posle katastrofalnog učinka Nemačke na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošlog leta, kada je kao branilac titule eliminisana u grupnoj fazi takmičenja.

Uprava Bajerna iz Minhena kritikovala je danas selektora fudbalske reprezentacije Nemačke Joahima Leva zbog načina i trenutka u kojem je saopštio da više neće pozvati u državni tim trojicu igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << minhenskog kluba.

- Mi u suštini ne komentarišemo sportske odluke selektora, ali smatramo da su upitne okolnosti i vreme objavljivanja te odluke igračima - navodi se u saopštenju Bajerna.

U Bajernu su ukazali da je poslednja utakmica državnog tima bila 19. novembra i da sve u klubu "iritira" činjenica da su igrači i javnost o odluci selektora obavešteni tri meseca kasnije, a uoči utakmica sa Volfsburgom u Bundesligi i Liverpulom u Ligi šampiona.

Očekuje da će Lev u narednih nekoliko dana saopštiti sastav tima za naredne utakmice.

Bajern je pohvalio učinak svojih fudbalera u reprezentaciji, pošto su sva trojica učestvovali u osvajanju Svetskog prvenstva 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Iz Bajerna osuli paljbu po Levu

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019

Uprava Bajerna iz Minhena kritikovala je danas selektora fudbalske reprezentacije Nemačke Joahima Leva zbog načina i trenutka u kojem je saopštio da više neće pozvati u državni tim trojicu igrača minhenskog kluba...Lev je juče saopštio Tomasu Mileru, Džeromu Boatengu i Matsu Humelsu da na njih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.