Ubrzani pregovori, iz kluba naložili: Dovedite Mitrovića po svaku cenu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubrzani pregovori, iz kluba naložili: "Dovedite Mitrovića po svaku cenu!"

Ubrzani su pregovori, Aleksandar Mitrović bi vrlo lako mogao u narednih par dana da napusti Njukasl.

Nekoliko meksičkih medija prenelo je ekskluzivnu vest da je ekipa Amerike iz Meksika spremna da ide na sve ili ništa kada je u pitanju Aleksandar Mitrović.

Žele napadača u svom timu, Mitrović im je prioritet, smatraju da bi se sjajno snašao u Meksiku i da bi to bio dodatan podstrek za njega pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Mitrović je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko puta ove sezone da nije zadovoljan minutažom i da želi da ode jer nema mesta u timu kod Rafaela Beniteza, koji je radije davao šansu Gejlu i Hoseluu, nego njemu.

Pregovori Amerike i Njukasla su ubrzani, navodno je ponuda od 8 miliona funti na stolu, Njukasl traži više, a Meksikanci su i spremni na to, očekuje se i nova ponuda u narednih par dana.

U Americi žele što pre da imaju Mitrovića u svom timu kako bi što spremniji dočekali početak sezone, a sa druge strane postoji i konkurencija u vidu Sportinga iz Lisabona i Bordoa.

Dakle, sudbina Aleksandra Mitrovića bi uskoro mogla biti rešena, nadamo se što pre.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.