Vuleta u finalu SP, Gardašević nije uspela

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 12:54

Vuleta u finalu SP, Gardašević nije uspela

Ivana Vuleta se plasirala u finale skoka u dalj na Svetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Budimpešti.

Vuleta je skok koji je bio dovoljan za finale skočila u drugoj seriji kada je ostvarila rezultat od 6,82.

Sa druge strane Milica Gardašević nije uspela da se plasira u finale skoka u dalj, jer joj je najbolji rezultat bio 6,51 metara što nije bilo dovoljno da bude među 12 atletičarki, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje su se plasirale u finale.

Tako će Ivana Vuleta u nedelju od 16:55 skakati u finalu, gde će se boriti za svoju treću medalju na Svetskim prvenstvima na otvorenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRAVO, PONOSU NAŠ! Vuleta drugim skokom obezbedila finale Svetskog prvenstva u Budimpešti!

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Avg.2023

Naša najbolja atletičarka Ivana Vuleta plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Budimpešti, u disciplini skok udalj. Nakon prestupa u prvoj seriji, Ivana je drugoj skočila 6,82m što je bilo dovoljno za prolazak među 12 najboljih! U kvalifikacijama u ovoj disciplini Srbiju predstavlja i mlada...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.