UŽIVO: Srbija - Nemačka 23:31

Izvor: Mondo, 17.Jan.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Nemačka 23:31

U poslednjem kolu Grupe A na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, selekcija Srbije igra u Berlinu protiv domaćina.

Najbolje reprezentacije iz Grupe A ostaju u Berlinu, a Srbija se posle duela sa Nemačkom seli u Dansku, gde će nastaviti takmičenje u Prezident kupu, odnosno igraće utakmice za plasman od 13. do 20. mesta.

Poraz od Brazila (22:24) bio je ključan, jer Koreja nije imala snage >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da u poslednjem meču na Mundijalu iznenadi selekciju iz Južne Amerike i tako "orlovima" pruži još jednu šansu da eventualnim trijumfom protiv Nemačke sačeka pobedu Francuza nad Rusima i tako se domogne trećeg mesta.

Grupa A, Berlin

Brazil - Koreja 35:26 (18:10)

Nemačka - Srbija 18.00

Francuska - Rusija 20.30

TABELA: Francuska* 3-1-0 (+24), Njemačka* 2-2-0 (+24), Brazil 2-0-2* (-2), Rusija 1-2-1 (+5), Srbija 1-1-2 (-11), Koreja 0-0-5 (-40).

UŽIVO:

23:31 (60') Nismo iskoristili priliku da se prbližimo na "minus četiri". Vinček nas je kaznio iz kontre. Strelac je i Hajnefeter i to dva puta zaredom.

23:28 (57') Seriju Srbije od 4:0 prekinuo je Kolbaher. Kukić je promenom ritma stekao prednost, a onda je Vanja Ilić ukrao loptu i smanjio na 22:27. Šteta, Kolbaher je pokupio otpadak i izvukao sedmerac. Muše je nepogrešiv sa penala. Vorkapić pokazuje potencijal...

20:26 (54') Vanja Ilić ulazi s krila, koristi igrača više i postiže lep gol.

19:26 (51')  Sada je cilj da se ne doživi debakl. Cupara je dao gol... Srbija je u seriji 3:0, posle 10 golova razlike za Nemce.

16:24 (46') U Berlinu je sve rešeno...

- Kola su krenula nizbrdo po srpski tim...

16:21 (44') Kukić u slabiju stranu kreće i prolazi. Rezultat je opet smanjen. Razigrao se Kolbaher, njegov drugi gol zaredom. Au, Kolbaher se razigrao, Nemci u 42. minutu imaju 19:14. Raste prednost Nemačke. Vujić je isključen, Muše siguran sa sedmerca. Kukić je prošao, Druks isključen, Nemanja Ilić siguran i protiv Volfa.

14:18 (40') Silvio Hajnefeter nema rešenje za Nemanju Ilića, koji je neumoljiv sa penala. Uve Genshajmer opet ne postiže gol, ne koristi drugi sedmerac protiv Milosavljeva. Mnogo grešaka na našoj strani i gol Kolbahera.

13:17 (35') Nemanja Ilić još jednom precizan sa linije od sedam metara. Milosavljev je među stativama našeg gola u drugom delu. Odbranio je prvi šut Nemaca u drugom poluvremenu. Nismo iskoristili napad za "minus dva", a onda je Mošić isključen. Zemper posle više od četiri minuta trese našu mrežu.

I POLUVREME

12:16 (30') Nemačka je prvi put došla do "plus tri" 14:11. Evo i prvog gola Fabijana Videa. Tajm-aut Peruničića... Igrali smo 25 minuta u egalu, a onda je sve puklo. I to zbog tehničke greške. Slično je bilo i protiv Francuza. Pekeler je dao gol iz kontre. Mošić smanjio. Vide je postigao još jedna gol...

11:13 (25') Fet je našao gde će da šutira, učinio je to i pogodio. I još jednom naše desno krilo - Radivojević smanjuje rezultat. Muše je pobegao na mesto pivotmena, okrenuo se i zatresao mrežu. On je osmi strelac za Nemace. Mladi desni bek Milić postiže drugi gol. Lepa odbrana Cupare, šanse za izjednačenje. Au, greška kod izmene. Dobili smo isključenje i Nemcima dali loptu... Evo i isključenja Draška Nenadića. Preoštro je oborio Feta. Muše za "plus dva".

9:10 (20') Druks je našao prostor i savladao Cuparu. Berlinska publika je oduševljena, jer on upravo igra za klub iz prestonice - 8:7. Brza kontra Nemačke i realizacija Pekelera. Lepa akcija za Vujića, konačno nam "rade" bekovi. Vide je izborio sedmerac i isključenje Mošića. Ovaj put je Genshajmer siguran, među stativama je bio Cupara. prelep gol Radivojevića!

7:7 (15') Hajnefeter je zaključao gol. Druks doneo dva gola prednosti Nemcima. Raspoložen je Nemanja Ilić, njegov treći gol, drugi s krila. Cupara je drugi puz zaredom zaustavio napad domaćina. Lepa akcija za Mošića i odličan udarac. Nerešeno nije potrajalo... Ali, Milić se probija kroz odbranu i postiže gol. Uve Genshajmer je zaustavljen sa penala. Dejan Milosavljev je odličan!

4:5 (10') Druks je prošao i izjednačio. Stefan Vujić postiže gol sa devet metara. I dalje imamo prednost, igramo lagano, ne postoji više pritisak. Nemaju ga ni Nemci, što potvrđuje Štefan Fet - 3:3. Radivojević je izbrio penal i isključenje Druksa. Nemanja Ilić je siguran sa sedmerca. Hm, Pušica je bez lopte dobio dva minuta. Genshajmer se upisao i izjednačio. Njegov već 30. gol na Mundijalu. Hajnefeter je odličan među stativama. Vinček postiže gol za vođstvo Nemaca.

2:1 (5') Vrlo lepo se snašao Marsenić i postigao prvi gol na utakmici. Odbrana Cupare i gol Nemanje Ilića iz kontre za 2:0. Zemper daje prvi gol za Nemce.

- Počela je utakmica.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.