UŽIVO: Srbija – Italija 25:15, 25:20

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija – Italija 25:15, 25:20

"Orlovi" u Torinu, protiv domaćina Italije, počinju borbi za polufinale na Svetskom prvenstvu (21.15). Večeras sa "azurima" i sutra protiv Poljske…

Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu za odbojkaše igra odlično.

Tim Nikole Grbića zabeležio je dva poraza, u prvom kolu prve faze protiv SAD (2:3) i u duelu sa Poljacima (0:3), koji "orlovima" nije značio ništa, jer su već bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << obezbedili plasman u četvrtfinalnu grupu. Međutim, srpski tim upisao je šest vezanih trijumfa, od kojih su najznačajniji oni protiv Rusije (3:2) i Francuske (3:2).

Srbija je među šest najboljih selekcija na planeti, a večeras započinje borbu za plasman u polufinale. Prvi rival našem timu u Torinu, gradu u kojem se igra završnica Mundijala, je domaćin Italija.

U Grupi J je pored Srbije i Italije još i Poljska. S druge strane, u Grupi I, nalaze se Brazil, Rusija i SAD. "Selesao" u terminu od 17 sati preokretom pobedio Rusiju 3:2.

Poslednji put protiv Italije igrali smo u maju ove godine u Ligi nacija i izgubili 3:0.

Po setovima...

I SET 25:15

Sjajna igra Srbije na početku meča. "Orlovi" su prosto razneli Italiju u prvom setu, a o tome svedoči i konačnih 25:15, "Azuri" u prvom setu nisu imali nijedan brejk poen, dok je Marko Ivović razbijao italijanski prijem. Od njega je i krenula serija posle neizvesnog početka i rezultatske klackalice. Praktično, Grbićev tim je ovaj deo utakmice odigrao bez greške. Atanasijević, Lisinac, Jovović, Rosić Kovačević, Majstorović, Podraščanin leteli su po terenu i neutralisali sve dobre strane Italijana pred 15.000 njihovih navijača.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Srbija - Italija (21.15, UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2018

Naša reprezentacija u polufinalnoj grupi protiv domaćina kreće u odsudne bitke na Svetskom prvenstvu...Završni okršaju na odbojkaškom mundijalu počeli su u Torinu potpunim preokretom Brazila protiv Rusije s 3:2 (20:25, 21:25, 25:22, 25:23, 15:12). U drugoj utakmici dana sastaju se Italija, kojoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.