UŽIVO: Srbija - Brazil 67:70 (35. minut) Vieira digao Brazilce iz mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Brazil 67:70 (35. minut) Vieira digao Brazilce iz mrtvih

Posle dana pauze "orlovi" nastavljaju takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Rival našoj selekciji u četvrtom kolu grupe A je neugodni Brazil. Oba sastava imaju po dva trijumfa i poraz, a Srbija u meč ulazi jača za oporavljenog kapitena Nenada Krstića. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz Granade.

Standarno jedan od najzapaženijih u reprezentaciji Srbije: Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bjelica

 

Duel sa Brazilom je drugi veliki izazov za "orlove", jer južnoamerička selekcija igra atipičnu košarku, bez klasične "četvorke".

 

34. minut - Imali smo priliku da odemo na plus devet, ali je Bjelica promašio. U narednom napadu Vieira je siguran za tri. Još jednom pogađa Vieira, njegova peta trojka. Brazil u seriji 10:0 posle poena Splitera.

32. minut - Simonović je siguran u prvom pokušaju za tri. "Orlovi" su potpuno preuzeli konce igre u svoje ruke.

30. minut - Barbosa i Krstić su sigurni sa penala i Srbija je treću četvrtinu dobila sa 20 poena razlike. Predstoji nam poslednjih deset minuta.

29. minut - Brazilci nastavljaju sa faulovima. Jović je siguran sa penala. Barbosa je ubacio trojku, ali mu se revanširao Teodosić.

28. minut - Četvrti faul Nenea, Bjelica je siguran sa linije za slobodna bacanja. Vodimo prvi put posle početnih 2:0.

27. minut - I Bogdanović pogađa karakterističnu trojku sa velike udaljenosti. Odbranili smo se, Raduljica je zaustavljen prekršajem. Pogađa naš centar za izjednačenje.

25. minut - Teodosić se nadovezao novim uspešnim pokušajem za tri poena posle koša Raduljice. Srbija je na minus pet. Vieira je napravio prekršaj u napadu, ali nismo iskoristili napad.

23. minut - Stefan Marković je vezao pet poena. Najpre je ukrao loptu i poentirao u kontri, a zatim ekspresno pogodio trojku.

21. minut - Bogdanović je u prvom napadu posle velikog odmora krenuo u prodor, ali je naišao na zid. Spliter ga je faulirao, a mladi bek je bio siguran sa penala. Birčević je zabeležio drugu trojku.

20. minut - Krstić je pogodio uz faul, a posle promašenog bacanja Marković se dokopao lopte i odmah je fauliran. Barbosa pogađa uz zvuk sirene preko ruke Bogdanovića. Kraj prvog poluvremena.

19. minut - Jedan od najvažnijih spoljnih igrača Srbije Bogdan Bogdanović upisao je prvi poen, pošto je bio polovičan sa linije penala. Vieira ponovo pogađa za tri.

18. minut - Garsija je precizan izvan linije 6.75, a Đovanoni kasnije dodaje dvojku. Brazil je na 18 poena viška.

16. minut - Treći prodor Bogdanovića završio se neslavno. Naš bek je sada napravio ličnu grešku u napadu, što košem kažnjava Tejlor.

15. minut - Naši puleni previše soliraju i teško probijaju prvu liniju odbrane rivala. "Karioke" održavaju dvocifrenu prednost.

12. minut - Đovanoni je uhvatio loptu posle promašenih bacanja Barbose i poentirao. Brazil na plus 12. Barbosa se iskupio trojkom.

10. minut - Odličan prodor Teodosića, lažnjakom je izbacio kompletnu odbranu Brazila i poentirao. Barbosa je realizovao zicer i postavio konačan rezultat u prvoj deonici.

8. minut - Nene je pogodio koš uz dodatno bacanje, a zatim izblokirao pokušaj Bogdanovića.

7. minut - Prva trojka za Srbiju delo je Teodosića, a odmah mu se pridružio Birčević. Tajm aut traži Ruben Manjano.

6. minut - Krstić prekida seriju Brazila posle odlične asistencije Bjelice. Dobra vest za naš tim, Spliter je napravio drugi prekršaj.

4. minut - Probudili su se Uertas i Barbosa i zaokružili seriju "karioka" 12:2. Raduljica za sada ne može da izađe na kraj sa Varežaom.

2. minut - Vieira je bio uspešniji i ubacio je trojku za Brazil, a isto je ponovio u sledećem napadu.

1. minut - Meč je počeo. Prvi napad ima Raduljica je izborio prvi napad za Srbiju. Odmah pogađa Marković. Bogdanović je potom pokušao za tri, ali bez uspeha.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Srbija - Brazil 67:70 (38. minut) Vieira digao Brazilce iz mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2014

Posle dana pauze "orlovi" nastavljaju takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Rival našoj selekciji u četvrtom kolu grupe A je neugodni Brazil. Oba sastava imaju po dva trijumfa i poraz, a Srbija u meč ulazi jača za oporavljenog kapitena Nenada Krstića. Ostanite uz portal Vestionline i iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.