URUGVAJCI NEĆE ISTRAGU O UKRADENOM NOVCU

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URUGVAJCI NEĆE ISTRAGU O UKRADENOM NOVCU

JOHANESBURG- Fudbalski funkcioneri Urugvaja odustali su od istrage krađe na Svetskom prvenstvu posle navoda da je neki član reprezentacije učestvovao u njoj, saopštila je južnoafrička policija.

Portparol policije Leon Engelbreht rekao je da su vlasti pregledale snimke sigurnosnih kamera posle prijave da je nestalo oko 12.000 dolara iz dve hotelske sobe neposredno pre nego što je u petak Urugvaj igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv Francuske.

- Postoji velika mogućnost da je umešan član urugvajske delegacije. Kada su pogledali snimak, odlučili su da ne pokreću slučaj- rekao je Engelbreht.

Predsednik Fudbalskog saveza Urugvaja Sebastijan Bausa negirao je da je član delegacije umešan u krađu i rekao je da bi tužba oduzela previše vremena i ometala tim da se koncentriše na takmičenje.

Engelbreht je rekao da policija ne može da završi istragu ako Urugvajci odustanu od slučaja.

- Sada nikada nećemo znati šta se zaista desilo- rekao je Engelbreht i dodao da je ovo drugi ovakav slučaj na Svetskom prvenstvu.

U utorak je u Durbanu trojici grčkih fudbalera nestao novac iz hotelskih soba, a članovi delegacije Grčke takođe nisu želeli da dižu optužnicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.