Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U STILU NEMANJE VIDIĆA: Pogba ‘boksovao’ loptu u svom kaznenom i pogurao Liverpul ka prednosti (VIDEO)

Najskuplje pojačanje u istoriji Mančester junateda za sada se baš i ne snalazi na “Old Trafordu”, a danas je bio u centru pažnje ne zbog nekog majstorskog poteza, već penala koji je srkivio.

Pol Pogba je na današnjem derbiju protiv Liverpula, značajno pomogao velikom rivalu da dođe do vodećeg pogotka, jednim nepromišljenim potezom.
Francuski reprezentativac je u stilu nekadašnjeg kapitena Mančestera, Nemanje Vdidića, iz meča sa Nemačkom na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, bez preke potrebe rukom krenuo ka jednoj lopti i praktično je boksovao ispred štopera gostiju Dejana Lovrena.
Ovaj potez je naravno rezultirao najstrožom kaznom koju je u pogodak pretvorio Džejms Milner, a pogledajte i kako je to izgledalo.

Izvor:( Youtube/QUARTY GAMING)
The post U STILU NEMANJE VIDIĆA: Pogba ‘boksovao’ loptu u svom kaznenom i pogurao Liverpul ka prednosti (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Simon - genije, Zlatan - čudo, čovek koji mrzi Mančester i remi za Čelsi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2017

Antonio Konte, slavi ovo - 1:1 u derbiju Junajted - Liverpul..Antonio Konte, srećna ti titula! ..Pevaju navijači Čelsija, pevaju i prstom pokazuju na fudbalere iz Mančestera i iz Liverula koji su im danas, združenim snagama, otvorili put ka osvajanju šampionskog pehara. Samo nekoliko sati pošto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.