Izvor: JUGpress.com, 21.Nov.2022, 22:33

U Medoševcu nadomak Niša sve spremno za Svetsko prvenstvo u fudbalu

 NIŠ

Svetsko prvenstvo u fudbalu je počelo, a žitelji Medoševca su svečano otvaranje najvećeg fudbalskog spektakla na planeti i prvu utakmicu koju su odigrale reperezentacije zemlje domaćina, Katar, i Ekvadora, odgledali su zajedno u prostorijama Mesne zajednice koja je za ovu priliku svečano ukrašena simbolima Srbije. Medoševčani će zajedno, sa jednog mesta kao da su sa njima u Dohi, bodriti orlove ali pratiti i igru ostalih reprezentacija.

                                  >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<    Za sve ljubitelje fudbala a pogotovo za one koji vole zajednicko gledanje utakmica, u Velikoj sali Mesne zajednice organizovano je grupno praćenje Svetskog prvenstva.   Instaliran je veliki TV, obezbedjeno grejanje, postavljene stolice i stolovi, tu su i šah-table za razonodu u poluvremenu. Prostor je ukrašen i srpskom zastavom i sa podignuta tri prsta da se zna za koga srce Medoševčana kuca.

                               „Vaše je samo da ponesete “jedenje i pijenje” i zabava može da počne“, obavestili su organizatori svoje komšije na fejsbuk strani „Ja volim Medoševac“ gde mogu da se pronađu i ostale informacije od značaja za meštane ovog naselja.

                                  Uz sve to, objavljen je i raspred utakmica. Da svi o svemu budu na vreme obavešteni. I tako sve do četvrtka kada  reprezentacija Srbije igra od 20 sati  sa Brazilom. Naravno, i nadalje i svih narednih dana dok traje Svetsko prvenstvo.

4

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.