Turkish Airlines dovezao Orliće

Izvor: TangoSix.rs, 22.Jun.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turkish Airlines dovezao Orliće

Omladinska reprezentacija Srbije, koja je na Novom Zelandu osvojila prvo mesto na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina, doputovala je u Beograd avionom kompanije Turkiš erlajns (Turkish Airlines).
Po sletanju na Aerodrom Nikola Tesla, avion Turkiša svečano je pozdravljen vodenim lukom.
Službe beogradskog aerodroma u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije organizovale su doček i pratnju reprezentativcima.
Doček omladinske fudbalske reprezentacije na Aerodromu Nikola TeslaThe post Turkish Airlines dovezao Orliće appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Strasti prerarsle u incident: Tuča u prvim redovima dočeka "orlića"!

Izvor: Blic, 22.Jun.2015

Uoči dolaska omladinske fudbalske reprezentacija Srbije na balkon Supštine grada Beograda, na dočeku je došlo do tuče u prvim redovima, saznaje "Blic"...Dve grupe mladića su se prvog verbalno, a onda i fizički obračunali, zatim su pretili foto reporterima, ali sve je ubrzo završeno i manifestacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.