Trkač na 5.000 metara pomogao rivalu da prođe kroz cilj na SP u Dohi

Izvor: Danas, 27.Sep.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trkač na 5.000 metara pomogao rivalu da prođe kroz cilj na SP u Dohi

Atletičar Gvineje Bisao Braimi Sunkar Dabo žrtvovao je svoj rezultat večerašnje kvalifikacione trke na 5.000 metara na Svetskom prvenstvu u Dohi, kako bi pomogao premorenom Džonatanu Bazbiju sa Arube da završi trku. Članak Trkač na 5.000 metara pomogao rivalu da prođe kroz cilj na SP u Dohi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srpska knjiga spala na tri slova

Izvor: Danas, 27.Sep.2019

Srpska atletika imaće samo tri predstavnika na Svetskom prvenstvu koje je juče počelo u Dohi (Katar) - bacače kugle Asmira Kolašinca i Armina Sinančevića i bacačicu diska Draganu Tomašević. Članak Srpska knjiga spala na tri slova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.