Tri niška gimnastičara na Svetskom prvenstvu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri niška gimnastičara na Svetskom prvenstvu

Na Šampionatu sveta, koje će od 25. oktobra do 3. novembra biti održano u Dohi, Gimnastički klub Niš će imati troje predstavnika jer će u ženskoj konkurenciji nastupiti Jelena Stamenković, dok će se kod muškaraca nadmetati Miloš Paunović i Petar Veličković.

Kvalifikacije kod muškaraca trajaće 25. i 26. oktobra, dok su finala u timskoj konkurenciji 29. oktobra, a dva dana kasnije i u pojedinačnoj konkurenciji.

Pored dvojice Nišlija, reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbije predstavljaće i Nikola Jurković, Petar Vefić i Bojan Dejanović.

Dame kvalifikacije imaju 27. i 28. oktobra.

Pored Jelene Stamenković, za Srbiju nastupaju i Aleksandra Rajčić i Anđela Đurđević i sve tri će se takmičiti u pojedinačnoj konkurenciji na sve četiri sprave.

Na Svetskom prvenstvu se očekuje preko 500 takmičara iz 76 zemalja.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.