Tole objasnio zašto Zvezda nije osvajala titule u njegovo vreme

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tole objasnio zašto Zvezda nije osvajala titule u njegovo vreme

Šest godina je Zvezda bila u senci dominantnog Partizana, a tadašnji prvi čovek FSS Tomislav Karadžić objasnio je u čemu je, zapravo, bio pravi problem crveno-belih u to vreme.

Prošlo je već godinu i po od kada Tomislav Karadžić više nije na čelu Fudbalskog saveza Srbije i od kada ga je na toj funkciji nasledio još uvek aktuelni predsednik Slaviša Kokeza.

Pre toga je popularni Tole čak osam godina bio na čelu srpskog fudbala a taj njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mandat je, između ostalog, obeležio plasman našeg nacionalnog tima na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, zatim smena selektora Radomira Antića, pa pravi sunovrat našeg reprezentativnog fudbala u narednim godinama, a na klupskom planu dominacija Partizana u Superligi.

Iz Zvezde su upravo njega često krivili za to što su šest godina bili u senci ''večitog rivala'', a Karadžić u današnjoj izjavi za ''Sportski žurnal'' ističe neke druge razloge za to.

''Zvezda je uvek imala dobar tretman, da je imala bolji tim i bolje radila, osvajala bi titule i u tom periodu'', smatra Karadžić.

Ni aktuelni presednik Slaviša Kokeza nije po volji čelnika Crvene zvezde, i ovih dana smo svedoci njihove međusobne polemike u medijima, ali Karadžić hvali rad svog naslednika na čelu FSS.

''To je upućeno Slaviši Kokezi, da pokušaju da ga omalovaže iako on to ne zaslužuje. Zvezdaš je i čini sve da pomogne Crvenoj zvezdi. Ne vidim razlog da budu protiv njega, ali to je njihova stvar i ne bih da ulazim u to...







Ono što je činjenica jeste da Slaviša Kokeza dobro radi svoj posao, posvećen je funkciji predsednika. Disciplina i odgovornost u Fudbalskom savezu su na visokom nivou i po mom mišljenju sve dobro funkcioniše'', zaključio je Karadžić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Radomir Antić,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.