Tite: Poštujemo Srbiju

Izvor: B92, 23.Nov.2022, 15:45

Tite: Poštujemo Srbiju

Selektor Brazila Tite prokomentarisao je meč sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Prva utakmica je izuzetno važna, ovo je najveće takmičenje na svetu, sanjamo da budemo pobednici, poštujemo rivale, ali moramo i sebe", izjavio je selektor Brazila Tite uoči utakmice sa Srbijom.

Brazil i Srbija u četvrtak od 20 sati igraju prvi meč G grupe na šampionatu u Kataru.

"Srbija ima dosta iskustva, sa dobrim rezultatima, imali su neke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede, pratimo ih, vrlo ih poštujemo, siguran sam da će svi biti spremni, ali favoriti smo samo dok ne uđemo na teren. Posebno moramo da obratimo pažnju na njihove ofanzivne karakeristike", izjavio je Tite na konferenciji za medije u Dohi.

Neću vam reći sastav, jer ne želim da otkrivam karte, ali imamo različite opcije, kazao je on.

"Iz iskustva koje imam sa ovim podnevljem dobra je stvar što imamo pet izmena. To nam daje mogućnost da menjamo ritam tokom utakmice", istakao je Tite.

Jasno je da imamo dva ili tri modela igre, izabraćemo onaj koji je najbolju u odnosu na karakteristike koje ima Srbija, jasno je poručio selektor Brazila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.