Tijana Nikolić oborila nacionalni rekord u ronjenju na dah

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Nikolić oborila nacionalni rekord u ronjenju na dah

Svečanom ceremonijom dodele medalja u Beogradu je završeno individualno Svetsko bazensko prvenstvo u ronjenju na dah, na kojem su se takmičila 130 ronilaca iz 27 zemalja.

Poslednjeg dana takmičenja na programu je bila statika u kojoj su zlatne medalje osvojili Aleks Segura Vendrel (9 minuta 32 sekunde) iz Španije i Ruskinja Natalija Molčanova (8 minuta 38 sekundi). Molčanova je bila najbolja i u kategoriji dinamika sa perajima (DYM), ali nije uspela da obori svoj svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rekord iz 2013.godine (237m) izronivši 236 metara.

U konkurenciji muškaraca, Giorgosu Panagiotakisu nedostajala su dva metra da obori svetski rekord koji iznosi 281 metar, a postavio ga je Goran Čolak 2013. godine na prvenstvu sveta u Beogradu.

Reprezentativka Srbije Tijana Nikolić oborila je nacionalni rekord izronivši 136 metara.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.