Tevez: Zasitio sam se fudbala

Izvor: B92, 14.Nov.2009, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez: "Zasitio sam se fudbala"

Fudbaler Mančester Sitija Karlos Tevez najavio je moguće povlačenje iz fudbala "zbog umora".

25-godišnji fudbaler izjavio je da, uprkos svojim mladim godinama, postoji mogućnost da napusti fudbal kako bi mogao da provede više vremena sa svojom porodicom. "Komplikovano je, imam porodicu, želju da se vratim u Boku Juniors, razmisliću o tome. Prolazi mi kroz um da okačim kopačke o klin ako osvojim Svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prvenstvo, iako imam ugovor sa Sitijem do 2014.", izjavio je Tevez.

Pomalo sam umoran od toliko fudbala. Želim da uživam u svojoj porodici. Želim da stanem i da nađem malo mira. Već sam osvojio puno toga i zasitio sam se fudbala", dodao je Argentinac.

Tevez je imao dosta problema da se izbor i za mesto u nacionalnoj selekciji pod vođstvom Dijega Maradone, što je možda uticalo na njegovu odluku.

Moja šansa je propuštena. Imao sam mogućnost i nisam je iskoristio. Kada su timu bili potrebni golovi, nisam uspevao da ih postignem. Onda je logično da bi drugi momci trebali da budu ispred mene", dodao je Tevez.

Tevez je takođe uzvraito kritičarima u Argentini koji su izjavili da reprezentativci ne daju maksimum kada igraju za nacionalni tim.

Dosta smo bili kritikovani, nekada sa pravom, ali nije u redu reći da nismo igrali dobro zbog novca ili zato što ne volimo dres Argentine ili ne pevamo himnu", zaključio je fudbaler Sitija.

Tevez je prethodno izjavio da razmišlja o povlačenju iz nacionalnog tima Argentine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.