Terzić: Sreća koju osećamo ne može da se opiše

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Sreća koju osećamo ne može da se opiše

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić posle osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu Japanu rekao je da ne može da opiše sreću koju trenutno oseća.

"Osećamo veliku sreću trenutno i zaista nije fraza kada ljudi kažu da rečima ne može da se opiše kada se nađete u ovakvoj situaciji. Ostvarili smo san koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << smo godinama sanjali. Trenutno niko od nas nije svestan uspeha kakav smo napravili, možda ćemo to biti tek kroz nekoliko dana, kada se slegnu prvi utisci", rekao je Terzić na početku razgovora, a potom dodao:

"Finalna utakmica sa Italijom nije bila naše najbolje izdanje, obe ekipe su bile stegnute, što je i normalno zbog važnosti utakmice. Ipak, opet smo pokazali da smo sposobni da pobedimo svakog kad želimo. Zajedništvo nas je dovelo do ovog uspeha, a devojkama treba čestitati na izvanrednoj igri i rezultatima koje su postigli na ovom prvenstvu jer dalje od toga nema".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.