TRANSFER IZ SNOVA: Debeljko iz Konga dobio ponudu koja se ne odbija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 15:12

TRANSFER IZ SNOVA: Debeljko iz Konga dobio ponudu koja se ne odbija (VIDEO)

Proslavio se na Svetskom prvenstvu.

Gotje Mvumbi–Tjeri, rukometni Šek, stekao je ogromnu popularnost na Svetskom prvenstvu u Egiptu. Rukometaš iz DR Konga će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u španskoj ASOBAL ligi, što će biti veliki izazov za njega.

Tako bar navode španski mediji koji ističu da je Mvumbi najbliži Španiji, ali nisu otkrili ime kluba za koji bi trebalo da potpiše. On je trenutno član francuskog niželigaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Drua, ali to neće još dugo biti jer ima mnogo bolje i unosnije ponude.

- Nikad u životu nisam sanjao da ću igrati na Svjetskom prvenstvu, zato treba dati sve od sebe jer se to može desiti jednom u životu. Morate uživati u tome - rekao je Tjeri pre određenog vremena.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Mvumbi je visok 195 centimetara i težak je 137 kilograma, pa su i najbolji svetski rukometaši u borbi sa njim izgledali nemoćno.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.