TOMAŠEVIĆEVA BACA DISK U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA

Izvor: Kurir, 27.Avg.2011, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMAŠEVIĆEVA BACA DISK U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA

BEOGRAD - Srpska atletičarka Dragana Tomašević plasirala se u finale u bacanju diska na Svetskom prvenstvu u južnokorejskom gradu Daeguu, pošto je ostvarila ukupno osmo vreme u kvalifikacijama.

Tomaševićeva je imala rezultat od 60,45 metara u prvom pokušaju, a u druga dva je prestupila, ali joj je i to bilo dovoljno za plasman u finale u nedelju.

Prva u kvalifikacijama bila je Nadin Miler iz Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa 65,54. Od reprezentativaca iz Srbije nastupao je i Mihal Dudaš u desetoboju. On je posle tri discipline sakupio 2.530 bodova.

Trebalo je da nastupi i Ivana Španović u skoku u dalj, ali je povredila zglob i odustala od takmičenja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomašević u finalu Svetskog prvenstva, odustala Ivana Španović

Izvor: Blic, 27.Avg.2011

Srpska atletičarka Dragana Tomašević plasirala se u finale Svetskog prvenstva, koje se održava u Daeguu, pošto je u kvalifikacijama u bacanju diska zauzela osmo mesto, rezultatom 60,45 metara...Ovaj rezultat Tomašević je ostvarila već u prvom pokušaju, posle kojeg je napravila dva prestupa....

Nastavak na Blic...

Tomaševićeva baca disk u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: Glas javnosti, 28.Avg.2011, 07:06

BEOGRAD - Srpska atletičarka Dragana Tomašević plasirala se u finale u bacanju diska na Svetskom prvenstvu u južnokorejskom gradu Daeguu, pošto je ostvarila ukupno osmo vreme u kvalifikacijama...Tomaševićeva je imala rezultat od 60,45 metara u prvom pokušaju, a u druga dva je prestupila, ali...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.