Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMASE, ZAR OPET? Ovako je šaljivdžija Miler proslavio godišnjicu brazilskog debakla (FOTO)

Tomas Miler proslavio se na Svetskom prvenstvu u Brazilu, pored osvojene ‘zlatne boginje’, bio je najbolji strelac turnira. Ipak, jedna utakmica ostaće mu zauvek u sećanju, a on na ovaj način proslavlja godišnjicu na taj, njemu vredan, datum.

Podsetimo, Brazil je tačno pre godinu dana doživeo pravu katastrofu od Nemaca u polufinalu Svetskog prvenstva, i to pred očima svojih navijača. Miler >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i drugovi su tada očitali lekciju Brazilcima i plasirali se u finale pobedom od 7:1, da bi kasnije osvojili Mundijal.
Tomas Miler je još tada umeo da bocne Brazilce zbog toga, njegov saigrač iz Bajerna Dante čak se nekoliko puta oštro protivio takvom vidu šale, ali Miler se ne zaustavlja.
Na svom instagram profilu na dan godišnjice tog debakla postavio je sledeću sliku uz komentar:
- Uzmite ovo sa humorom. Volim moje fanove iz Brazila – napisao je on.
Nismo baš sigurno da će i oni njega voleti posle ovoga…
 
A photo posted by 25 Thomas Müller (@thomas.mueller) on Jul 8, 2015 at 12:52pm PDT


 
A photo posted by 25 Thomas Müller (@thomas.mueller) on Jul 8, 2015 at 11:30am PDT


The post TOMASE, ZAR OPET? Ovako je šaljivdžija Miler proslavio godišnjicu brazilskog debakla (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.