TELO ME LOMI: Bez ljubimca Delija na Svetskom prvenstvu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 13:50

TELO ME LOMI: Bez ljubimca Delija na Svetskom prvenstvu?

Duga sezona uzela traga.

Košarkaš Makabija i reprezentativac Španije Lorenco Braun izjavio je da bi mogao da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, prenosi Basketnjuz.

Braun (32) je sa selekcijom Španije osvojio zlatnu medalju prošle godine na Evropskom prvenstvu. On je u utorak osvojio titulu sa Makabijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u izraelskom prvenstvu.

- Nisam siguran da li ću igrati za Španiju na SP. Razmišljam da odustanem od Mundobasketa. Imao sam dugu sezonu, a telo me lomi. Svaki moj korak je mučenje. Videćemo kako će sve da bude tokom leta - izjavio je Braun za izraelske medije.

Košarkaš Makabija je ove sezone u Evroligi prosečno postizao 16,4 poena i imao je tri skoka, 5,5 asistencija na 35 mečeva. Španija će na SP igrati u grupi sa Iranom, Obalom Slonovače i Brazilom.

Braun je pre Makabija, između ostalih, igrao i za Uniks, Fenerbahče, Crvenu zvezdu, Toronto, Finiks, Minesotu i Filadelfiju, kao i za nekoliko kineskih klubova.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Amerikanci tvrde: Jokić neće igrati za Srbiju

Izvor: B92, 14.Jun.2023

Nakon istorijski dobrog NBA plej-ofa i osvojenog prvog šampionskog prstena, Nikola Jokić će na zasluženi odmor.. A onda?..Srpski ljubitelji košarke željno če isčekivati njegov odgovor na poziv selektora Svetislava Pešića da zaigra za Srbiju na Mundobasketu...Međutim, Amerikanci tvrde da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.