Svetsko prvenstvo u snukeru ostaje na Krusiblu do 2017. godine

Izvor: Blic, 18.Jan.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo u snukeru ostaje na Krusiblu do 2017. godine

Svetsko prvenstvo u snukeru održavaće se u Šefildu do 2017. godine.

Kako je saopštila Svetska profesionalna bilijar i snuker asocijacija, postignut je dogovor sa gradskim čelnicima Šefilda, pa će se najvažniji turnir u snukeru, Svetsko prvenstvo, održavati u Krusibl teatru do 2017. godine.

Najprestižniji snukeraški turnir održava se na Krusiblu od 1977. godine, pa će 2017. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obeležiti 40 godina takmičenja u Šefildu.

Mnoge legende snukera, kao što su Stiv Dejvis, Roni O'Saliven i aktuelni šampion Mark Selbi, su podizali trofej na Krusiblu.

"Navijači i igrači će biti oduševljeni, pošto su Šefild i Krusibl sastavni deo istorije Svetskog prvenstva u snukeru. Sjajno je što je grad Šefild nastavio da nas podržava do 40. godišnjice, a nadam se i dalje", rekao je predsednik Svetske profesionalne bilijar i snuker federacije Beri Hern.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠEFILD I DALJE DOMAĆIN: Svetsko prvenstvo u snukeru ostaje na Krusiblu do 2017.

Izvor: Kurir, 19.Jan.2015, 00:58

BEOGRAD - Svetsko prvenstvo u snukeru održavaće se u Šefildu do 2017. godine, saopšteno je danas...Kako je saopštila Svetska profesionalna bilijar i snuker asocijacija, postignut je dogovor sa gradskim čelnicima Šefilda, pa će se najvažniji turnir u snukeru, Svetsko prvenstvo, održavati u Krusibl...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.