Svetsko prvenstvo u košarci svečano otvoreno u Pekingu

Izvor: Beta, 30.Avg.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo u košarci svečano otvoreno u Pekingu

Svečanošću je danas u Pekingu zvanično otvoreno Svetsko prvenstvo u košarci.Prvenstvo sveta zvanično je otvorio predsednik Kine Si Djiping.Ceremonija koja je trajala više od jednog sata protekla je u predstavljanju 32 učesnika Mundobasketa, nastupima kineskih umetnika i predstavljanju osam gradova domaćina takmičenja.Srbija će pohod na zlatnu medalju koju očekuje, početi sutra u 9.30 sati utakmicom protiv Angole u Fošanu, a potom slede dueli s Filipinima i Italijom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mundobasket je zvanično počeo (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Mundobasket kreće. Prvenstvo sveta zvanično je otvorio predsednik Kine Si Điping.. Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da bude šampion sveta je 4.00. . Ceremonija koja je trajala više od jednog sata protekla je u predstavljanju 32 učesnika Mundobasketa, nastupima kineskih umetnika i predstavljanju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.