Izvor: Danas, 26.Avg.2023, 15:50

Svetsko prvenstvo u košarci: Srbija ubedljivo pobedila Kinu na startu takmičenja

EPABogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije, na meču sa Kinom Svetislav Pešić nadmudrio je Aleksandra Đorđevića. U dvoboju reprezentacija koje sa klupa predvode srpski stručnjaci, nacionalni tim Srbije pobedio je selekciju Kine sa 105:63 u prvom kolu u grupi B na Svetskom prvenstvu u košarci. Najbolji u timu Srbije bili su kapiten Bogdan Bogdanović i Vanja […]
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pešić: Moramo da ostanemo na zemlji

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2023

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je, poslije pobjede nad Kinom (105:63) u meču prvog kola B grupe, da je njegova ekipa novi tim i da je prvi put u ovom sastavu na velikom takmičenju te da će morati još da radi na taktičkim stvarima u nastavku Svjetskog prvenstva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.