Svetsko prvenstvo u atletici: Zabranjeni krupni i „intimni“ kadrovi atletičarki tokom zagrevanja

Izvor: Danas, 01.Okt.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo u atletici: Zabranjeni krupni i „intimni“ kadrovi atletičarki tokom zagrevanja

Getty ImagesU startne blokove na SP u Dohi instalirane su male kamere Krupni kadrovi tela atletičarki koji se spremaju za trku biće zabranjeni nakon žalbi dve reprezentativke Nemačke. Svetska atletska federacija odlučila je da u budućnosti fotoreporteri atletičarke mogu da slikaju samo savijene u stavu dok iščekuju pucanj iz startnog pištolja. Đina Likenkemper i Tatjana […] Članak Svetsko prvenstvo u atletici: Zabranjeni krupni i „intimni“ kadrovi atletičarki tokom zagrevanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetsko prvenstvo u atletici: Zabranjeni krupni i "intimni“ kadrovi atletičarki tokom zagrevanja

Izvor: B92, 01.Okt.2019

Svetska atletska federacija reagovala posle žalbe dve nemačke atletičarke tokom takmičenja u Dohi...Krupni kadrovi tela atletičarki koji se spremaju za trku biće zabranjeni nakon žalbi dve reprezentativke Nemačke...Svetska atletska federacija odlučila je da u budućnosti fotoreporteri atletičarke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.