Svetske prvake odmah u A tim? Glupost!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetske prvake odmah u ''A'' tim? ''Glupost''!

S obzirom da polako prolazi euforija posle istorijske titule naših ''Orlića'' na Svetskom prvenstvu, istovremeno se razvija polemika u javnosti kako te momke na najbolji način dovesti do ''A'' reprezentacije.

Svoj stav na tu temu izneo je i Dragan Džajić, legenda Crvene zvezde i srpskog fudbala, koji je kategorički protiv predloga da se zlatni Paunovićevi ''Orlići'' ekspresno prekomanduju u seniorsku reprezentaciju, koja je po trenutnom učinku u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za EP među najlošijima u Evropi.

Naravno, svi bismo želeli da vidimo nove snage u našoj seniorskoj reprezentaciji, ali Džajić smatra da treba biti veoma oprezan sa tim.

''Omladinci da se prebace u 'A' tim? Ma, to je obična glupost! Taj bi potez uništio dečake kojima za igre sa najboljim reprezentacijama Evrope nedostaje i iskustvo i snaga, i mentalna i fizička.

Sve mora da ide svojim redom, a selektor može da prekomanduje nekoga, uostalom, Rajković i Živković, koliko znam, već su bili među Orlovima'',
objašnjava Džajić u izjavi za ''Novosti''.

Naravno, pitanje je i u kojim klubovima će igrati svetski prvaci. Džajić je svestan da sada brojni menadžeri stupaju na scenu.

''Svi sada govore o tome kako ih zadržati, mada je i tim ljudima jasno da su jedni već otišli a drugi samo što nisu. Menadžeri su, nažalost, ti koji odlučuju a velika većina gleda samo trenutni interes'', dodao je Džajić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.