Surova Zbornaja na pragu istorije!

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surova Zbornaja na pragu istorije!

Fudbalska reprezentacija Rusije ostvarila je i drugu pobedu na Svetskom prvenstvu čiji su domaćini, pošto su bili bolji od Egipta 3:1 i na taj način došli na prag eliminacione faze.

Samo teorija još sprečava Ruse da posle pobede nad Egiptom 3:1 ne počne da slavi prolaz u nok-aut fazu, prvi put od raspada SSSR, pošto se gleda prvo gol-razlika. Ali i ta "prepreka" biće otklonjena posle utakmice između Urugvaja i Saudijske Arabije.

Rusija jeste bolje krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u meč, željna da što pre dođe do gola kojim bi u potpunosti kontrolisala rezultat. Međutim, pošto su izdržali prvi nalet, Faraoni su prvo došli do daha, a potom su krenuli ofanzivnije. To im je donelo tri lepe šanse, preko Trezegea i Salah, ali ostalo je 0:0 na poluvremenu.

Taman kada je delovalo utakmica ulazi u rovovsku borbu, usledila je promena rezultata. Ahmed Fati je na početku drugog poluvremena postigao autogol i kola su za Egipćane krenula nizbrdo. Faraoni su krenuli na sve ili ništa i usledila je kazna, pošto je u 59. minutu Denis Čerišov trećim golom na šampionatu doveo domaćina u vođstvo 2:0. Već tada je bilo jasno da izabranici Ektora Kupera nemaju prevelike šanse ni za bod, a samo tri minuta kasnije usledila je overa od strane Artjoma Dzjube.

Jedino što je Egipat uspeo je da uz pomoć VAR sistema prvo dođe do penala zbog prekršaja nad Salahom, da bi isti igrač u 73. minutu postigao prvenac i smanjio na 3:1.

Kraj meča

Rusija 3:1 Egipat pic.twitter.com/vO02CyfBi4

Rusija sada ima šest bodova i fantastičnu gol razliku 8:1. Samo je još teorija, bolje rečeno naučna fantastika deli od overe plasmana u osminu finala, a to je da Saudijska Arabija zabeleži visoke pobede protiv Urugvaja i Egipta, a da Urusi takođe ubedljivo savladaju Ruse. Egipat još nema bodove.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.