Strepnja sve veća, šta ako Teo ne bude mogao na Mundobasket?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strepnja sve veća, šta ako Teo ne bude mogao na ''Mundobasket''?

Sad je već jasno da će propustiti poslednje, najjače pripremne utakmice, ali da li će se oporaviti do polaska u Kinu?

Težak udarac doživela je sinoć reprezentacija Srbije, koja bi mogla da ostane bez jednog od svojih najvećih aduta na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

Miloš Teodosić je posle samo par minuta u igri protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Litvanije, već u prvoj četvrtini morao van parketa, a odmah zatim se uputio ka svlačionici.

Posle meča je potvrđeno da je u pitanju povreda stopala, konkretno upala tetive stopala, koja je Teodosiću već pravila probleme dok je nastupao u Klupersima, u NBA ligi.

Nažalost, ni duga pauza koju je napravio posle rastanka sa Klipersima nije pomogla da se izbegne obnavljanje povrede, ali još veći problem predstavlja činjenica da je do početka Svetskog prventva ostalo tek 20 dana.

Selektor Đorđević je već suzio izbor igrača, trenutno su mu samo četrnaestorica na raspolaganju, a bez Teodosića to je još jedan igrač manje, pa će u Kaunas na novi duel sa Litvancima putovati 13 igrača.

Tokom današnjeg dana bi trebalo da se zna mnogo više o stanju povrede Miloša Teodosića, ali se postavlja pitanje šta ako stigne neželjena informacija, da Teo ne može u Kinu.

Vremena za neke naknadne pozive nema, eventualno da se vrati Aleksa Avramović u ekipu, par dana pošto je ''precrtan'' sa spiska, ali je ta opcija malo verovatna.

Po svemu sudeći, u slučaju da Teo ne bude mogao u Kinu, Đorđević će morati na mestu organizatora igre da se osloni na Jovića i Micića, eventualno uz pomoć Bogdanovića...

Ali, hajde da verujemo u dobre vesti danas i da će se Teo do odlaska u Kinu ipak priključiti ''Orlovima''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teova hronologija povreda

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Koliko je prošli put pauzirao zbog povrede stopala?..Reprezentacija Srbije priprema se za put u Kaunas, gde će sutra ponovo odmeriti snage sa selekcijom Litvanije u sklopu priprema za ''Mundobasket'' u Kini...Ali, sa ekipom neće biti Miloša Teodosića, koji je posle samo par minuta u igri sinoć...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.